Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Μπουκάλια με decoupage

Η επόμενη βδομάδα θα με βρει ξανά στον Πειραιά.
Αφήνω την Σαλαμίνα με την ηρεμία της, το πράσινό της, το σπιτάκι μου που τόσο λατρεύω για να γυρίσω ξανά στον Πειραιά και να κλειστώ στην κυριολεξία στο διαμέρισμα....
Αφήνω την επιλογή μου....
Όμως... δυόμιση ώρες να πάω στη δουλειά και άλλες τόσες να γυρίσω πίσω, ήρθα και κατέρρευσα.
Ήδη μετέφερα μερικά πράγματα, αλλά τα υλικά μου?
Αυτά που θα πάνε?
Στο διαμέρισμα μικρός ο χώρος και περιορισμένος αλλά όλη τη βδομάδα εκεί. Από την άλλη πάλι στη Σαλαμίνα που θα βρίσκομαι τα Σαββατοκύριακα δεν ξέρω αν θα βρίσκω χρόνο...
Ένα μπέρδεμα στο μυαλό μου.... δεν μπορώ να βάλω τάξη στις σκέψεις, ούτε να δώσω απαντήσεις στις απορίες μου.
Θα δω....
Με αυτές τις σκέψεις γέμισα τον τόπο, όπως λέει και ο άντρας μου, με ένα άδειο μπουκάλι και με υλικά... πολλά υλικά, που βέβαια δεν τα χρησιμοποίησα όλα, αλλά έτσι να το φχαριστηθώ η γυναίκα και να το αποτέλεσμα..

Μετά το decoupage το πέρασα crackle δύο συστατικών.
Αυτά τα news και μέχρι την επόμενη Παρασκευή ή Σάββατο που θα επιστρέψω σας αφήνω με ευχές για καλή αυριανή ψήφο, και πολλά φιλιά!!!!!

24 σχόλια:

  1. Συμμερίζομαι την ταλαιπωρία σου καλή μου φίλη αλλά τι να κάνεις.
    Τα μπουκάλια σου υπέροχα.
    Νάσαι πάντα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ αγαπητέ μου Dennis.Να έχεις μιά ήρεμη οικογενειακή Κυριακή.

      Διαγραφή
  2. Είμαι σίγουρη ότι θα την βρείς την λύση στο διαμέρισμα, Ελένη μου. Και τα Σαββατοκύριακα θα ξαναβρίσκεις με μεγαλύτερη χαρά το εξοχικό σου. Το μπουκάλι σου έγινε τέλειο!!!! Πού βρίσκεις πώματα σαν την καρδούλα που έβαλες εδώ?
    Φιλάκια, καλή Κυριακή και καλό βόλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαριάννα μου σίγουρα θα βρω λύση στο θέμα μου, όπως επίσης είμαι σίγουρη πως θα είναι ευκολότατη αυτή η λύση, αλλά τόσο μπλοκαρισμένο το μυαλό αυτόν τον καιρό που δεν την έχω βρει ακόμα...
      Το συγκεκριμένο πώμα το βρήκα σε μιά αποθήκη του Πειραιά που έχει χαρτικά, όμως ήταν ένα και μοναδικό. Τους παράγγειλα να φέρουν κι άλλες και μου απάντησαν πως στα τέλη Οκτωβρίου θα έχουν κι άλλα σχέδια. Θα σε ενημερώσω όταν. Φιλιά πολλά πολλά πολλά!!!

      Διαγραφή
  3. Καταπληκτικό το μπουκάλι σου..... το θαύμασα νωρίτερα και στο FB!!!! Τώρα για τον χώρο στο διαμέρισμα της πόλης..... έλα να κάνουμε παρέα, σε ένα τετραγωνικό δουλεύω όλο κι όλο μέσα στην κουζίνα, και το τι ακούω από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας δεν σου λέω!!!!! Πολλά φιλιά!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ βρε Βίκη μου... Είμαι τόσο λυπημένη αυτό το διάστημα που έχω ξεχάσει πως κάπως έτσι δούλευα κι εγώ πριν έρθω στη Σαλαμίνα..... Καλή Κυριακή κοριτσάρα μου με πολλά φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  4. Καταπληκτικά τα μπουκάλια!! Ελπίζω να βρεθεί μια λύση για το χώρο γιατί είναι πρόβλημα να μην χωρούν τα υλικά. Πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα κορίτσια, Μάλλον θα περιοριστώ στα Σαββατοκύριακα.... αλλά δεν ξέρω αν θα αντέξω ολόκληρη βδομάδα να μην κάνω κάτι. Θα δείξει... Φιλιά πολλά και στις δυό σας!!!

      Διαγραφή
  5. Το μπουκαλι σου τέλειο Ελενη μου, όσο για τον χώρο εργασίας ας είναι καλά ο πάγκος της κουζίνας που μετατρέπεται σε εργαστήριο μετα το μεσημέρι. Για ποματα και μπουκάλια και ότι έχει σχέση με βαζα και αλλα στην οδό Αθηνάς και Παλλαδος γωνία εγω εκεί παω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα μου σ'ευχαριστώ πολύ.Θα επισκεφτώ το κατάστημα που μου λες. Καλό Σαββατοκύριακο να έχεις. Φιλιά!!!

      Διαγραφή
  6. Πολύ όμορφα τα μπουκάλια σου Ελένη! Όσο για τα υπόλοιπα, πόσο σε καταλαβαίνω... αυτή η πόλη δεν αντέχεται πια εύκολα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Σωτηρία μου.Σ'ευχαριστώ.
      Τι να αντέξεις πιά στην πόλη...όλα μέσα στη μιζέρια είναι...τα πάντα όμως... από τους ανθρώπους μέχρι και τον αέρα που αναπνέουμε....

      Διαγραφή
  7. Το ίδιο πρόβλημα με το χώρο νομίζω ότι έχουμε οι περισσότερες....Τα μπουκάλια σου είναι φανταστικά!!! Εκεί στην Αθηνάς και Πάλλαδος παίρνω και εγώ μπουκάλια και έχει υπέροχα πώματα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρεις Κική μου... και γω έτσι ήμουν πριν μερικά χρόνια.. πότε στον πάγκο της κουζίνας, πότε καθισμένη στον καναπέ ή ακόμα και στο πάτωμα, αλλά απ'όταν βρέθηκα στο σπίτι της Σαλαμίνας και απλώθηκα στην κυριολεξία μου είναι αφάνταστα δύσκολο να περιοριστώ ξανά. Σίγουρα δεν θα μου είναι ακατόρθωτο, αλλά θα μου είναι δύσκολο. Εντός της βδομάδας θα επισκεφτώ το μαγαζί αυτό. Τα φιλιά μου!!!

      Διαγραφή
  8. Ωωωωω Πειραιωτάκι είσαι Ελένη μου; Κι εγώ!!! Καστέλλα... τώρα μένω Π Φάληρο αλλά το πατρικό παραμένει εκεί... Τα υλικά ! Μεγάλο πρόβλημα η αποθήκευση τους σε καταλαβαίνω απόλυτα. Το μπουκάλι έγινε μούρλια κι εγώ θα έλεγα να μεταφέρεις αρκετά για να μας φτιάχνεις τέτοιες ομορφιές! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοντοχωριανές είμαστε γειτονάκι? χα χα χα!!! Καλό απόγευμα Σαββάτου να έχεις γλυκειά μου!!!

      Διαγραφή
  9. Αυτό το θέμα με το χώρο και τα υλικά μας, νομίζω ότι οι περισσότερες από εμάς το έχουν!! Προσωπικά, το τραπέζι της κουζίνας και ο ..περβάλλων χώρος έχει καταληφθεί από χρώματα, πάστες, πινέλα, κλπ κλπ... Να μην πω τι ακούω!!!!!!χαχαχα!!!! Πάντως το μπουκάλι έγινε γοητευτικότατο!!!!! Να'σαι καλά, Ελένη !!! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα είδα και στο φέις και τα λάτρεψα!
    Φιλιά♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι ομορφο το μπουκαλι!
    γεια στα χερια σου Eλενη.
    Των Νοτιων προαστιων κι εσυ!μμμμμ εστω και αναγκαστικα...
    Να περασεις για καφεε! ;)
    Επισης σε ευχαριστω για το καλωσορισμα στο μπλογκ μου!
    Να εισαι καλα και να εχεις μια ομορφη και ξεκουραστη βδομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το ιδιο με την φιλη Μαριάννα σχετικα με τα πώματα θα σε ρωτούσα και εγω Ελενη μου επανω στα υπεροχα μπουκάλια σου φανταζουν πολύ όμορφα
    η μετακομιση απο το καλοκαιρι και την απλωσια του στο διαμερισαμ .. θελει λιγο χρονο να προσαμποστείς το ιδιο προβλημα εχω και εγω και όσο μπορω το τραιναρω αλλα εγω δεν δουλευω.. νεπερνας ομορφα οτι και να κενεις... θα βρείς τους ρυθμούς φιλη μου σου σιγσ σιγσ..και ρω είχα να περασω και χαιρομαι που το εκενα εστω και αργα.. να είσαι καλά .. καλο σου βραδυ.. φιλακιαααααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Ρούλα μου και καλή βδομάδα να έχουμε. Πώματα θα πάω στην Αθήνα να αγοράσω. Φιλιά!!!

      Διαγραφή

Βραχιόλια πλεκτά με σύρμα.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Πέρασαν και οι Άγιες μέρες του Πάσχα και παρ'όλο που ο καιρός αντιστέκεται πάμε ολοταχώς για το καλοκαιράκι...