Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Βότσαλα γιά τις γλάστρες μου!!!

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια. Είχα ρεπό σήμερα και μετά τη μεσημεριανή μου επίσκεψη στην παραλία, γύρισα σπίτι και είπα να κάνω κάτι απλό, έτσι γιά να περάσει η ώρα με το καφεδάκι στην αυλή.
Είχα βρει, καιρό τώρα, μερικά ωραιότατα βότσαλα.Σκέφτηκα λοιπόν να φτιάξω δύο από αυτά  γιά μιά γλάστρα μου.Είχα βρει το σχέδιο αυτό της πεταλούδας από το internet και μου άρεσε πολύ!!! Ξεκίνησα  άλλο ένα, με ένα άλλο σχέδιο πεταλούδας. Αύριο το απογευματάκι θα το τελειώσω και θα σας το δείξω!!!

2 σχόλια:

  1. ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!!ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΒΡΗΚΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΟΤΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΣΤΑ ΣΟΥ.ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΤΑ ΚΑΛΟΥΠΙΑ;;;;ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΡΤΟΠΟΛΤΟ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΩΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΣ.ΕΓΩ ΤΗΣ ΤΟ ΛΕΩ ΤΙΣ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γειά και σε σένα Νάσια!!!!
    Σ'ευχαριστώ γιά τα καλά σου λόγια.
    Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν γνωρίζω καινούριους φίλους που έχουμε πολλά κοινά!!!!
    Τα καλούπια γιά τα μπούστα που έχω φτιάξει, τα είχα βρει από ένα μαγαζί που έκλεισε και τα είχαν πετάξει. Βλακεία μου που δεν πήρα τότε τα χέρια τους και τα πόδια...όλο και κάτι θα σκαρφιζόμουν να φτιάξω χα χα χα!!!
    Όσο γιά τη συνταγή του χαρτοπολτού αφού τη θες, σύντομα θα την γράψω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Βραχιόλια πλεκτά με σύρμα.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Πέρασαν και οι Άγιες μέρες του Πάσχα και παρ'όλο που ο καιρός αντιστέκεται πάμε ολοταχώς για το καλοκαιράκι...