Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Κι άλλες πετρούλες γιά το λαιμό!!!!!






Καλησπερούδια στις φιλενάδες μου.
Κορίτσια φθινοπώριασε, περίπου δηλαδή, και γω ασχολούμαι ακόμα με τις πετρούλες μου.Έχω ακόμα πολλές να φτιάξω οπότε θα βαρεθήτε να βλέπετε πετρούλες κρεμαστές!!!!!!
Πετρούλες από το μαγευτικό Πήλιο, από την όμορφη Κρήτη, από την κοσμοπολίτικη Σαντορίνη είναι έτοιμες, να κοσμήσουν λαιμουδάκια!!!! Φαντάζομαι να σας αρέσουν!!!!!

6 σχόλια:

  1. Χαίρομαι που ανταμώσαμε!!Πολύ όμορφο το σπιτάκι σου !!Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ!!!ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι ωραίο να έχεις στον λαιμό μιά πετρούλα που σου θυμίζει τις όμορφες παραλίες της Ελλάδας!!! Μπράβο Ελένη μου, είναι πανέμορφα τα κολιεδάκια σου.
    Πέρνα κι από εμένα, το άνοιξα τελικά το σπιτάκι μου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νάσια μου σαν να μου φαίνεται ότι έχεις δίκιο!!!!
    Είναι από τα τελευταία κομμάτια που έχω φτιάξει και θα συμφωνήσεις, πιστεύω, πως δουλεύοντας ένα αντικείμενο αρκετές φορές, όλο και πιό καλύτερη γίνεται η δουλειά σου μέρα με τη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Marie-Anne γιά μιά το συζητάω χα χα αστειεύομαι γιατί θυμήθηκα μιά φίλη μου τη Βάσω που μου είπε να κάνω και καμμιά μεγαλύτερη και όταν την ρώτησα << γιατί? γιά να πάω να πνιγώ?>> εκείνη μου απάντησε...<< καλά που το κατάλαβες>>.
    Υπόσχεση!!!! εντός ολίγου έρχομαι!!!! Άνοιξε πόρτες, παραθύρια και άστα διάπλατα...δεν χειμώνιασε ακόμα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Βραχιόλια πλεκτά με σύρμα.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Πέρασαν και οι Άγιες μέρες του Πάσχα και παρ'όλο που ο καιρός αντιστέκεται πάμε ολοταχώς για το καλοκαιράκι...