Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Ψηλά στο βουνό!!!

Και έφτασε η ώρα ο πηλός να γνωριστεί με  τον χαρτοπολτό.
Και δούλευαν αυτή τη συνάντηση στο μυαλό τους από τον Χειμώνα που μας πέρασε.
 Ο πηλός ετοιμάστηκε γρήγορα, φόρεσε το όμορφό του χρώμα και περίμενε, ο χαρτοπολτός όμως, βιαζόταν και αυτός με τη σειρά του για τη γνωριμία αλλά δεν τον βοηθούσε η εποχή.
 <<Αχ άτιμη Ελένη....καιρό που διάλεξες να με φτιάξεις....λες και δεν ήξερες πως θα καθυστερήσω εξ'αιτίας σου.... τέλος πάντων τι να πω με σένα που ότι σου έρθει στο μυαλό ότι ώρα στιγμή, εποχή και να'ναι δεν σε νοιάζει....>>έλεγε και ξανά'λεγε...
 Εν πάσει περιπτώσει για να μην σας κουράζω άλλο, η συνάντηση έγινε μέσα στη μεγάλη βδομάδα και καταχάρηκαν με τη γνωριμία όλοι τους!!!!!
<<Θα ξανασυναντηθούμε >>είπε ο πηλός.
<<Εννοείται>> απάντησε με στόμφο ο χαρτοπολτός.
Και βέβαια βρήκαν σύμφωνη και την Ελένη!!!!
Εύχομαι να συμφωνείτε και εσείς!!!!

7 σχόλια:

  1. Δηλαδή βουνό από χαρτοπολτό και σπίτια - λουλούδια από πηλό!!!!! Ωραίο το πάντρεμα Ελένη!!!!!!! Χρόνια Πολλά, Καλή Ανάσταση σου εύχομαι!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι ,ναι Σταυρούλα μου σπίτια και λουλούδια από πηλό και βουνό με δέντρα από χαρτοπολτό. Και σε σένα εύχομαι Καλή Ανάσταση και να χαίρεσαι όλους όσους αγαπάς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι ωραία παρέα έκαναν Ελένη μου!
    Τέλειο το αποτέλεσμα!!!!
    Φιλάκια!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Ναι Ρένα μου έγινε όμορφο. Και όχι πως δεν έχουν ξαναδέσει άλλοι το χαρτί με τον πηλό, αλλά εγώ πρώτη φορά τα πάντρεψα και μου άρεσε σαν αποτέλεσμα.
      Σου στέλνω φιλιά!!!

      Διαγραφή
  4. Λοιπόν όταν είδα την φωτογραφία δεν συγκινήθηκα για να λέμε την αλήθεια... αλλά σήμερα που είχα μια προσωπική επαφή... ξετρελάθηκα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι αυτό που λέμε πάρα πολλές φορές, πως η σωστή φωτογράφιση αλλά και η φωτογραφική μηχανή είναι αυτά που καθορίζουν την απεικόνιση του αντικειμένου.

      Διαγραφή

Βραχιόλια πλεκτά με σύρμα.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Πέρασαν και οι Άγιες μέρες του Πάσχα και παρ'όλο που ο καιρός αντιστέκεται πάμε ολοταχώς για το καλοκαιράκι...