Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Χαρταετοί!!!!!

Ανασκουμπωνόμαστε και ξεκινάμε...
Ξεκινάμε για να προλάβουμε να φτιάξουμε χαρταετούς, χαρταετούς από την καρδιά μας γιά να φωτίσουν με χαμόγελο τα πρόσωπα των παιδιών της Βέροιας. Εκεί εδρεύει το σωματείο                     " Πρωτοβουλία για το Παιδί"    Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που σκοπός τους είναι να προστατεύουν όσα παιδιά βρίσκονται σε ανάγκη ή κίνδυνο
Ας γεμίσουμε λοιπόν τον ουρανό της Βέροιας με τους χαρταετούς της καρδιάς μας. Ας φωτιστούν τα πρόσωπά μας από τα χαμόγελα των παιδιών!!! Μπορούμε και θα το κάνουμε!!!


Ενημερώστε την Βίκυ στο email vicdroso@gmail.com. 




8 σχόλια:

  1. Ελένη μου εγώ και η Μπέττυ σε ευχαριστούμε γιαυτή σου την ανάρτηση!!!! Η Βέροια θα γεμίσει από πολύχρωμους χαρταετούς φορτωμένους με ευχές για αυτά τα παιδιά!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαι σίγουρη Βίκυ μου για το αποτέλεσμα!!! Πρέπει η Βέροια να γεμίσει από τους πολύχρωμους αετούς μας για τα παιδιά και μόνο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να είσαι καλά Ελένη μου.
    Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε πάλι.
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαρταετοί.. Ελενη μου ενα θεμα γεματο χαρα και χρώματα .. ας είναι ετσι και η ζωή των παιδιών της Βέρριας και ας συνησφέρουμε όλοι σε αυτό.. φιλακιααααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο Ρούλα μου. Μια μικρή συμμετοχή από όλους εμάς θα φέρει θετικά αποτελέσματα γιά τα παιδιά της Βέροιας!!! Σε φιλώ.

      Διαγραφή
  5. Θα είμαστε όλες εκεί .Καλή εβδομάδα να έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι, πρέπει να είμαστε όλες, για να κάνουμε τον ουρανό πολύχρωμο και τις καρδιές ευτυχισμένες!!!

      Διαγραφή

Βραχιόλια πλεκτά με σύρμα.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Πέρασαν και οι Άγιες μέρες του Πάσχα και παρ'όλο που ο καιρός αντιστέκεται πάμε ολοταχώς για το καλοκαιράκι...