Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Ποτήρια.....

Περιμένοντας να στεγνώσουν μερικοί χαρταετοί που ετοιμάζω για τα παιδιά της Βέροιας πήρα δυό ποτήρια, που είχαν ξεμείνει από ολόκληρη 12άδα, και τους άλλαξα τα φώτα....ε... το χρώμα εννοώ. Δεν είναι πιά διάφανα χα χα χα, έτσι σε δουλειά να βρίσκομαι φιλενάδες.
Απλή δουλίτσα και γρήγορη.
Τα χρώματα που δούλεψα είναι γκρι σκούρο chalk paint και χρυσό περίγραμμα. Τόσο απλά....
 Τα τέλειωσα χθες βράδυ και τώρα το πρωί είδα πως στέγνωσαν και τα χαρταετάκια μου οπότε το μεσημέρι, κάπου εκεί μετά το φαγητό με περιμένουν να τα αποτελειώσω!!!!!Εύχομαι σε όλες τις τσούπρες καλό Σαββατοκυριακοδεύτερο και θα τα ξαναπούμε αργά το βραδάκι. Φιλιά σε όλες!!!

6 σχόλια:

  1. Πολύ σούπερ τα ποτήρια σου.
    Αυτό έλειπε να τα πετάξεις.
    Καλό τριήμερο. Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε τίποτα δεν πετάω λέμε.....χα χα χα. Καλό τριήμερο Ρένα μου.

      Διαγραφή
  2. Μια χαρά τα βρίσκω τα ποτήρια που τους άλλαξες τα φώτα...το χρώμα! Μ' εντυπωσιάζει που έγιναν έτσι με τη μπογιά-κιμωλία, μπράβο που το σκέφτηκες! Φιλιά Ελένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η συγκεκριμένη μπογιά στεγνώνει πάρα πολύ γρήγορα. Θα βρω και κανα μπουκάλι διάφανο να το σετάρω. Πολλά φιλιά και καλό τριήμερο!!!

      Διαγραφή
  3. Σε δουλεια να βρίσκεσαι εσύ και να γίνονται τα ποτήρια σου ξεχωριστα.. Ελενη μου.. πολύ ωραια τα έφτιαξες πραγματι τους άλλαξες τα φωτα...χι.χι. καλο Κυριακοδεύτερο....φιλακιααααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ Ρούλα μου. Πολλά φιλιά με ευχές γιά καλό τριήμερο!!!

      Διαγραφή

Βραχιόλια πλεκτά με σύρμα.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Πέρασαν και οι Άγιες μέρες του Πάσχα και παρ'όλο που ο καιρός αντιστέκεται πάμε ολοταχώς για το καλοκαιράκι...